Nettiquette

"

Dragi tekmovalci, drage tekmovalke,

vsem udeležencem/udeleženkam želimo omogočiti prijetno komunikacijo. Zato vas prosimo za vljudno vedenje znotraj naše skupnosti. Razmišljajte o tem, da na drugi strani zaslona sedijo ljudje, od katerih si tudi v resničnem življenju želite primerne obravnave.

Pravila spletnega bontona:

Pišite razločno:
ko objavljate prispevek mislite na to, da bodo ta prispevek brali ljudje iz vse Evrope. Izogibajte se regionalnih narečij in pišite v jasnih, celih stavkih. Če je le možno pišite tako, da vas lahko vsi razumejo.
Bodite prijazni:
Prijaznost spodbuja izmenjavo komunikacije. Če vam je nekaj,
kar ste prebrali ali videli, všeč, potem to delite. Ne napadajte drugih udeležencev. Ne žalite udeležencev in pazite na vaš ton. Ironija in dvoumnost sta pogosto narobe interpretirana. Če morate kaj kritizirati, potem to oblikujte vljudno in objektivno.
Spoštujte mnenje drugih ljudi:
če sta vaša fotografija ali prispevek kritizirana ali negativno ocenjena, potem ohranite trezno glavo. Prispevek v miru preberite, razmislite ali želite odgovoriti in napišite objektiven komentar. Ne bodite zamerljivi, oprostite žalitve in bodite pripravljeni, da se opravičite.
Pazite na primerno vsebino:
rasističnih, seksističnih ali drugih vsebin, ki kršijo človekove pravice, tukaj ne želimo videti.

Če se boste držali teh preprostih pravil, potem lahko vsem omogočimo enkraten forum in napeto tekmovanje z živahno izmenjavo fotografij in mnenj. Veliko zabave!

"
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description